CAMP ONE LINE LOGO VIT

OM OSS

Camp One > Om Oss

Lär känna Camp One

Alla årstider bjuder på sina unika, härliga upplevelser och därför genomför Camp One friluftsupplevelser, oavsett årstid och väder. Vi vill dela dessa upplevelser med dig för att du skall inspireras att söka vidare för att finna de där tillfällena i naturen som blir till ett minne för livet. Vi har själva samlat många sådana upplevelser och vill nu hjälpa dig också att hitta ut i naturen på ett enkelt och säkert sätt för att uppleva de där magiska ögonblicken som man sparar för evigt.
 
Men naturen är nyckfull och även den bästa naturupplevelse kan spolieras genom oförutsedda motgångar som regn, blåst, kyla och skador med mera. Detta har vi i Camp One tagit fasta på och vi har insett att baslägret är mycket viktig pusselbit oavsett typ av aktivitet och därför alltid bör ha en naturlig plats i planeringen.
 
Du skall inte behöva avbryta ditt äventyr i naturen bara för att du haft lite ”otur”. Du behöver bara uppsöka baslägret och fixa problemet. Ordna till utrustningen, vila upp dig och hämta nya krafter. Sedan kör du för fullt igen! Vi har därför gjort det till vår specialitet att etablera ett baslägret för varje aktivitet så att deltagaren får en naturligt trygg utgångspunkt med plats för mat, vila och återhämtning.
 

Vi samarbetar med flera andra företagare och med våra respektive specialistområden hjälps vi åt för att skapa bästa möjliga upplevelse för dig som deltagare. För oss är det viktigt att vi alla uppför oss på ett sätt som inte sliter på vår vackra natur onödigt mycket. Att följa Allemansrätten är en självklarhet för oss och det enda vi lämnar efter oss i naturen är våra fotspår.

Kontakt

+46 708-424 260

hej@campone.se

 

Följ oss

Medlem i