CAMP ONE LINE LOGO VIT

Samarbetspartners

Camp One > Om Oss > Samarbetspartners 

Våra samarbetspartners

Vi på Camp One erbjuder många olika typer av friluftsupplevelser och för att du alltid skall få bästa möjliga kvalitet i alla delar av upplevelsen samarbetAr vi med ett likasinnande företag som specialiserat på andra delar av vistelsen i naturen.
 
Våra Samarbetspartners erbjuder vid sidan av det vi arrangerar på Camp One även egna aktiviteter som du kan ta del av på deras hemsidor som du hittar nedan.

SAMARBETSPARTNERS

Outdoor Support skapar hållbara upplevelser inom cykling, vandring och friluftsaktiviteter av olika slag och erbjuder också färdiga paket och guidningar i Sjuhärad.

Vildmark Sjuhärad arrangerar matlagning i naturen över öppen eld samt på friluftskök och anordnar matlagnings­kurser, för både privatpersoner och större grupper.

Kajaktur i sköna yttre Åsunden, Korthålsgolf på Sventagården i Vist eller en helkväll med en femkamp på vår äventyrsbana vid Skottek.
Hallins Aktiviteter hyr även all utrustning för kajakpaddling och längre dagsturer med övernattning.

Hofsnäs Herrgård erbjuder en kulinarisk resa genom Sjuhärads gårdar och natur och slår ett extra slag för kvalitén och gestaltningen av måltiden genom ett fint samarbete med våra småskaliga producenter i trakten.

Kontakt

+46 708-424 260

hej@campone.se

 

Följ oss

Medlem i