CAMP ONE LINE LOGO VIT

Happenings

Camp One > Upplevelser > Happenings

Camp One samling uteliv

Äventyr och överraskningar

Naturen är fantastisk och det finns så otroligt mycket att upptäcka och det vill vi ge dig en chans att uppleva på egen hand. Så ofta vi kan sätter vi därför upp Happenings på olika natursköna platser.

Syftet är att du skall kunna hitta dina egna smultronställen eller ge dig en chans att och uppleva olika äventyr med koppling till naturen. Det kan vara allt ifrån att tipsa om en ovanligt vacker plats till att informera om olika typer av utrustning eller samarbetspartners och arrangörer av evenemang som vi tror du kan vara intresserad av.

Vi talar inte i alltid om i förväg om som mycket vad vi tänker utforska på våra Happenings, utan ibland blir en överraskning när du är på plats.

Det kan till och med hända att allt du får reda på innan en Happening är när och på vilka koordinater som vi kommer att hålla den på.

Så håll utkik här nedan så du inte missar något! 

AKTUELLA HAPPENINGS

Helgen den 20–21 maj har vi nöjet att bjuda in Er till en inspirationsrik helg i natursköna Småland. Dagarna kommer vi att använda till återhämtning och för att ladda batterierna efter en lång och för många, påfrestande vinter. Vi lotsar er genom sköna, lättsamma yogapass, härliga skogspromenader med ett och annat skogsbad, där vi får chans att stanna upp och andas och att känna in den omgivande naturen. På kvällen äter vi middag ute i det fria (eller under tak om vädret vill så) och det kommer att finnas gott om tid för egen reflektion och egna utflykter i den vackra omgivningen.
 
Vi kommer att utgå från Ivarsbygget, straxt utanför Lammhult, där vi samlas på lördag förmiddag, och under helgen kommer vi att göra flera strövtåg i den småländska skogen med uppehåll för skogsbad och kravlösa yogapass. Vi lagar våra måltider gemensamt över öppen eld och äter under bar himmel. Den som önskar har möjlighet till bastubad i vårt lilla bastutält. Du kanske rent av vill ta ett dopp i sjön efteråt? 

När vi skiljs åt för denna gång, fyllda med energi och inspiration, har vi en härlig sommar framför oss!

Har du några funderingar så tveka inte att höra av dig till mig på ulf@campone.se eller 0708-424260. 

Outdoor Support hjälper oss arrangera denna Happening så klicka på länken härså får du ytterligare information eventet och hur du bokar!

skog stig campone

Kontakt

+46 708-424 260

hej@campone.se

 

Följ oss

Medlem i