CAMP ONE LINE LOGO VIT

Friluftsliv

Camp One > Upplevelser > Friluftsliv

Kom ut!

Vi på Camp One brinner för naturen och friluftsliv och vill gärna ta med dig ut på både små och stora upplevelser vilka exempelvis kan innehålla äventyr med:

  • vandring
  • paddling
  • cykling
  • matlagning
  • övernattning i naturen


Alla årstider bjuder på sina unika, härliga upplevelser i naturen och därför erbjuder vi på Camp One friluftsäventyr, oavsett årstid och väder. 
Men visst är det skönt med lite tak över huvudet när man skall laga och äta sin lunch i naturen när regnet öser ned och det är härligt med vindskydd och en eld att värma sig vid när det är blåsigt och kallt i skogen. 

Därför tycker vi på Camp One att baslägret är lite extra viktigt och vi ser alltid till att det finns med i planeringen av alla friluftsupplevelser vi är med och arrangerar. Vi gör din friluftsupplevelse trygg, torr, varm och lite bättre!

Nedan hittar du de friluftsupplevelser som Camp One erbjuder framöver. Finns det inget där som lockar dig kan du alltid besöka våra Samarbetsparters och se vad de erbjuder.

AKTUELLA UPPLEVELSER INOM FRILUFTSLIV

Hofsnäs Herrgård ligger på en udde med unik natur mellan sjöarna Yttre Åsunden och Torpasjön. På denna fantastiskt vackra plats bjuder Camp One in dig till ett friluftsäventyr med paddling, matlagning över öppen eld och övernattning ute.

Helgen den 15-16 oktober, när hösten börjar ta fart och är som vackrast, vill vi gärna att du gör oss sällskap på denna upplevelse, som passar för både dig som är erfaren och bara vill komma ute lite såväl för dig som är nybörjare och vill prova på och lära dig mer. Med guidning av erfarna instruktörer och i sällskap med likasinnade friluftsentusiaster har vi trevligt och upplever naturen så nära det bara går. 

Vi genomför friluftsäventyret tillsammans med bland andra Outdoor Support så klicka på länken härså får du mer information om eventet och hur du bokar!

Kontakt

+46 708-42 42 60

hej@campone.se

 

Följ oss

Medlem i