CAMP ONE LINE LOGO VIT

Friluftsliv

Camp One > Upplevelser > Friluftsliv

Kom med ut!

Vi på Camp One brinner för naturen och friluftsliv och vill gärna ta med dig ut på både små och stora upplevelser vilka exempelvis kan innehålla äventyr med:

  • vandring
  • paddling
  • cykling
  • matlagning
  • övernattning i naturen


Alla årstider bjuder på sina unika, härliga upplevelser i naturen och därför erbjuder vi på Camp One friluftsäventyr, oavsett årstid och väder. 
Men visst är det skönt med lite tak över huvudet när man skall laga och äta sin lunch i naturen när regnet öser ned och det är härligt med vindskydd och en eld att värma sig vid när det är blåsigt och kallt i skogen. 

Därför tycker vi på Camp One att baslägret är lite extra viktigt och vi ser alltid till att det finns med i planeringen av alla friluftsupplevelser vi är med och arrangerar. Vi gör din friluftsupplevelse trygg, torr, varm och lite bättre!

Nedan hittar du de friluftsupplevelser som Camp One erbjuder framöver. Finns det inget där som lockar dig kan du alltid besöka våra Samarbetsparters och se vad de erbjuder.

AKTUELLA UPPLEVELSER INOM FRILUFTSLIV

Just för tillfället har Camp One inga aktiviteter planerade, men kolla gärna vad som är på gång hos våra Samarbetspartners!

Kontakt

+46 708-42 42 60

hej@campone.se

 

Följ oss

Medlem i