CAMP ONE LINE LOGO VIT

Friluftsliv

Camp One > Upplevelser > Friluftsliv

Kom ut!

Vi på Camp One brinner för naturen och friluftsliv och vill gärna ta med dig ut på både små och stora upplevelser vilka exempelvis kan innehålla äventyr med:

  • vandring
  • paddling
  • cykling
  • matlagning
  • övernattning i naturen


Alla årstider bjuder på sina unika, härliga upplevelser i naturen och därför erbjuder vi på Camp One friluftsäventyr, oavsett årstid och väder. 
Men visst är det skönt med lite tak över huvudet när man skall laga och äta sin lunch i naturen när regnet öser ned och det är härligt med vindskydd och en eld att värma sig vid när det är blåsigt och kallt i skogen. 

Därför tycker vi på Camp One att baslägret är lite extra viktigt och vi ser alltid till att det finns med i planeringen av alla friluftsupplevelser vi är med och arrangerar. Vi gör din friluftsupplevelse trygg, torr, varm och lite bättre!

Nedan hittar du de friluftsupplevelser som Camp One erbjuder framöver. Finns det inget där som lockar dig kan du alltid besöka våra Samarbetsparters och se vad de erbjuder.

AKTUELLA UPPLEVELSER INOM FRILUFTSLIV

Handen på hjärtat – hur mycket mat lagar du på ditt friluftskök stormkök? Vill du lära dig lite mer om matlagning och vad som funkar fint att laga på friluftskök eller stormkök som det ju också kallas?

Under en heldag ute får du får lära dig hur du använder och tar hand om ditt stormkök, vi pratar lite om olika typer av kök och olika bränslen. Naturligtvis lagar vi mat och du får lite tips och idéer på mat och annat roligt du kan laga till på ditt friluftskök ute i naturen.

Mat och fika som vi lagar till tillsammans under dagen ingår i kursen.

Har du önskemål om specialkost eller några allergier meddela detta när du anmäler dig.

Vi genomför friluftsäventyret tillsammans med bland andra Outdoor Support så klicka på länken härså får du mer information om eventet och hur du bokar!

Kontakt

+46 708-42 42 60

hej@campone.se

 

Följ oss

Medlem i